Courses and Workshops Tuning Forks

Tuning Forks

dividerAncient Egyptian and Atlantean Wisdom

Ancient Egyptian and Atlantean Wisdom

dividerInspiration - The Reiki of Atlantis

Inspiration - The Reiki of Atlantis

dividerCommunion System

Communion System

divider

PayPal
~ the safer, easier way to pay online
Pay Online

News & Events

Ihmeiden Aika

Dates and further information to be announced soon...

Lemurian mahtava Mestari ilmoittautui mukaan tilaisuuteemme ja antoi upean viestin siitä mitä mm. Tulee tapahtumaan päivämme aikana! Katso teksti kuvan alla.

Ihmeiden Aika

Suurella rakkaudella, syvällä rauhalla ja suurella ilolla, minä - Lord Meru - kommunikoin nyt kanssanne. Olen se Lemurian Mestari, joka pelastui sen paratiisin tuhosta, joka tunnetaan Lemurian tai Mu’n nimellä. Minulle uskottiin sen mahtavan paikan ja muiden arvokkaiden paikkojen perintö, joka on ollut kateissa koko historianne ajan. Olen Lemurian Aurinkokiekkojen haltija, Atlantiksen Emerald Tablettien sekä muinaisen Egyptin mahtavan Arkin haltija. Minä olen Alexandrian kadonneiden kirjastojen viisauden portinvartija, sekä Shangrilan pyhän valtakunnan mysteerien ja voimien valvoja.

Kirjoitan, koska aika on lähellä, koska ihmiskunta on vihdoin valmis siihen että hukkuneet mantereet nousevat uudelleen ja pyhät salaisuudet tulevat tietoisuuteen. Kirjoitan koska teidät, jotka olette kuulleet tämän kutsun, on valittu olemaan ensimmäisiä vastaanottamaan se, mikä on teidän perintönne ja syntymäoikeutenne – menneiden aikojen kadotetut totuudet.

Täällä kauniissa kotimaassanne, tässä paikassa, tässä pyhässä tapahtumassa - vanhat totuudet nousevat tietoisuuteenne muinaisten melodioiden ja laulujen kuljettamina, äänien joita ei olla kuultu Atlantiksen viimeisten päivien jälkeen. Muinaiset voimavihkimykset, joita Kristallikallot ovat pitäneet muistissaan, tulevat aukeamaan niiden ytimestä, jotta ne voisivat vapauttaa sen mikä on sisällänne – varman tietämyksen polustanne, muinaisen Egyptin pyramidien magiikan, totuuden, tien, teidän osanne suuressa suunnitelmassa, ja vieläkin enemmän.

Minä sekä Shambhalan Lordit ja Ladyt Pyhän Valtakunnan Arkkienkelit tulemme nyt käsi kädessä ojentamaan teille tämän armon ja voiman näiden viestinvälittäjiemme ja oppaidenne kautta. Sillä nyt on aika, olette valmiita vastaanottamaan ne ja välittämään niitä eteenpäin myös muille, sekä käyttämään niitä maailmanne muuttamiseksi siksi mikä sen on aina pitänytkin olla – uudeksi paratiisiksi, jossa ihmiskunta voi nostaa päätään kohti Aurinkoa ja Kuuta ja nähdä kasvojensa heijastuvan täydellisessä Jumalallisessa valossa, ja sitten aikanaan, palata takaisin kotiin.

Nyt on se aika, ja olet kuullut kutsun joka tulee omasta Sielustasi. Vastaa siihen ja sinut palautetaan siksi joka olet aina ollut, vastaa kutsuun ja voimaannu, vastaa siihen ja tule tämän uuden ajan profeetaksi ja airueeksi.

Olen Lord Meru, kirjoitan nämä sanat sinulle rakkaudella, nyt ja aina.

Uskomme että tästä tulee vieläkin voimakkaampi päivä kuin Uuden Syntymä viime lokakuussa.

Olemme saaneet lisää vihjeitä mitä tähän päivään tulee kuulumaan. Tässä alustavia tietoja Edwinin kanavoimana:

Lisätietoa tästä uudesta Galaktisesta ajasta johon olemme juuri astuneet;

Tulemme työskentelemään uusien energioiden ja Mestareiden kanssa.

Arkkienkeli Melchizedek tulee olemaan jälleen vahvasti mukana valvomassa tapahtumaa. Hän tulee mm. antamaan lisäinformaatiota Amerikan alkuperäisintiaanien Whirling Rainbow ennusteesta, joka koskee Uutta Maata ja sen asukkaita.

Arkkienkeli Melchizedek tulee myös antamaan vihkimyksen Whirling Rainbown sisar- ja veljeskuntaan sekä papitar- ja pappiskuntaan.

Lisäksi tulet saamaan Atlantislaisten implanttien poiston, sillä on entistä tärkeämpää puhdistua kaikilla tasoilla jotta voimme nousta omaan voimaamme. Syyspäivän tasauksena avautuu myös Aikaportaali Atlantiksen, Lemurian ja Kreikan Kultaiseen aikaan. Yhdistymme tuolloin myös Lemurian ja Atlantiksen energioihin Mestareiden ohjauksessa.

Kaiken kaikkiaan tämä tulee olemaan päivä, joka auttaa sinua löytämään lisää vahvuutta pääsemään eteenpäin elämässä ja aloittaa tämä uusi luomisvoimaa täynnä oleva sykli voimaantuneena.

Uskomme että tästä tulee vieläkin voimakkaampi päivä kuin Uuden Syntymä -tapahtuma viime lokakuussa.

'Ihmeiden Aika' -tapahtuma pidetään syyspäivän tasauksena 22.9.2013 klo 10-17 Helsingissä, Gloria kulttuuriareenalla, Pieni Robertinkatu 12.

Liput tilaisuuteen ennakkoon osoitteesta www.lippu.fi. Tapahtuma on 'Ihmeiden Aika'.

Tervetuloa!

Liput: www.Lippu.fi, hinta 113 €€ + palvelumaksu 3.50 €
Lisätietoja: kikka@ galacticlight.com, 040 4153313

For booking enquiries or further information, please contact us.

back to the top back to the top

News & Events

Join our mailing list Join our mailing list »

divider

Sound Healing and Meditation Sessions<br>Folkestone
Sound Healing and Meditation Sessions
Folkestone

divider

The King of Angels
The King of Angels

divider
Alternative Therapist of the Year 2015
divider Distance Healing

Group Absent Healings, Initiations and Atlantean Implant Clearings

divider